24. Hungarian Kickboxing World Cup: 2 arany, 2 ezüst, 3 bronz

38 ország, 2600 versenyző, 240 klubcsapat részvételével május 18-20-ig Budapesten a BOK Csarnokban rendezték meg a 24. Hungarian Kickboxing World Cup-ot. A Controll SE hét versenyzője 2 arany,- 2 ezüst,- 3 bronzérmet szerzett.

Koledics Dávid kadett 2. korcsoportban ezúttal egy súlycsoporttal feljebb a -57 kg-osok között próbálta ki magát. Lightban és kick-lightban is jó mérkőzést vívott, azonban ellenfelei fizikai fölényével a súlykülönbség miatt még nem tudott megbirkózni, érem nélkül zárt.

Takács Patrik junior 74 kg-ban versenyzett, nála a cél a rutinszerzés volt. Első mérkőzésein ugyan nem jutott túl, de versenyről-versenyre egyre javuló teljesítményt produkál.

Mikós Bendegúz első nemzetközi kick-box versenyén junior 89 kg light-contactban szerzett 3., kick-lightban 2. helyezést.

Takács Viktória 65 kg kick-lightban jó formában versenyzett, junior korosztályban bronzot, a felnőttek között ezüstöt nyert.

Szmolek Emanuel kissé hullámzó teljesítménnyel kezdett, de végül sikerült ráhangolódnia a versenyre és junior -79 kg kick-lightban mindenkit maga mögé utasított és szerzett aranyat.

Szász Krisztofer az érettségi vizsgái között is vállalta a Világkupa szereplést, és nem is volt hiába! Junior 74 kg light-contactban erős mezőnyben nyújtott kiváló teljesítménnyel állhatott fel a dobogó tetejére.

Bárdosi Sándor a felnőttek egyik legkeményebb kategóriájában 74 kg kick-lightban, rutinos versenyzőkkel szemben remek formában versenyzett. Első mérkőzésén az ukrán Babenko Vadim-ot technikás küzdelemben feladásra késztette. A négy között az olasz színekben versenyző, aktuális ukrán világbajnok Zamyatin Pavel ellen nagyon szoros csatában 1 ponttal maradt csak alul. A jövőre nézve bíztató az eredmény, hiszen az áprilisi Austrian Classics Világkupán még jóval magasabb pontkülönbséggel győzött az ukrán.

Eredmények:

Takács Viktória: 65 kg junior KL 3., felnőtt KL 2.
Szmolek Emanuel: 79 kg junior KL 1.
Szász Krisztofer 74kg junior LC 1.
Mikós Bendegúz 89 kg junior LC 3.,KL 2.
Bárdosi Sándor 74 kg felnőtt KL 3.Kapcsolódó galéria

Kellemes Húsvéti Ünnepeket...

A tavaszi szünetre jó pihenést és Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk!

3 ezüst, 3 bronz az...

39 ország , 2223 nevezésével április 12-14-ig Innsbruck-ban rendezték meg a WAKO Világszövetség...

Vándorkupa verseny győztese...

Iskolás csoportunk vándorkupa versenyének 5. eredményhirdetését április 11-én tartottuk. A...
Vissza a listaoldalra