8 hetes kezdő sulis kick-box tanfolyamzáró

Szeptember 27-én -elsőként kísérleti jelleggel- indítottuk el a Kezdő Sulis Kick-box Tanfolyamunkat, amelynek alapvető célja az volt, hogy a 8-10 éves korú gyermekek heti egy alkalommal 1,5 órás foglalkozás keretében, limitált létszámú csoportban ismerkedhessenek meg a kick-box sport alapjaival.

A sportági képzésünkben fontosnak tartjuk, hogy a kezdő sportoló gyermekek fokozott figyelmet kapjanak a sportágban megtett első lépéseiknél, hiszen rengeteg új információt, impulzust szereznek ebben az időszakban, amelyek feldolgozása és elsajátítása összetett feladat. Ennek megfelelően dolgoztuk ki a 8 hetes Kezdő Kick-box Tanfolyamunkat,  amelyen edzőink folyamatos kontrollja mellett, kis létszámú csoportban dolgozunk a gyerekekkel, így minimálisra csökkentve a hibás mozgásminta rögzülését.

A további fejlődés fenntartása érdekében és a hosszú évek alatt szerzett tapasztalatainkra hagyatkozva ugyanakkor úgy gondoljuk, hogy az alapok elsajátítását követően szükségszerű a gyermekek feljebb lépése. Az iskolás csoportunkban a hatékony edzői munka mellett szerepet kap a tapasztaltabb sportoló gyermekek mintáján és példáján keresztül a megfigyeléssel és a másolással történő tanulás is, amelynek hatására a fiatal kick-boxos fejlődése biztosított.

A 8 hét alatt a küzdőállás, a küzdőmozgás és az alap technikák játékkal ötvözött oktatása mellett kiemelten foglalkoztunk a koordináció fejlesztéssel, illetve az alap erő-állóképességi gyakorlatok sem hiányoztak a programból.

Az edzőink által kidolgozott tanfolyami tematika jól vizsgázott. A november 29-i tanfolyam zárón a résztvevő gyermekek átvehették a tanúsítványukat, amely igazolja számukra és számunkra is a tanfolyam sikeres teljesítését.

Decembertől a haladó iskolás csoportban folytatjuk tovább a kick-boxot!

Következő tanfolyamunk várható kezdése 2019. január, a részletekkel hamarosan jelentkezünk!

Szeptember 26-án Fazekas...

13. alkalommal hirdettünk vándorkupa győztest az iskolás kick-box csoportból, ezúttal Fazekas...

Kezdő kick-box tanfolyam...

A Kezdő Sulis Kick-box Tanfolyamot 8-10 éves korú gyermekeknek ajánljuk, akik érdeklődnek a...

Három Controll-os versenyző...

A Controll Se szervezésével szeptember 14-én Szombathelyen az ELTE –Savaria Egyetemi Központ...
Vissza a listaoldalra