Irány az Utánpótlás Európa-bajnokság!

Finisbe érkezett a felkészülés a hazai pályán Győrben augusztus 23-szeptember 1-ig megrendezésre kerülő WAKO Kick-box Utánpótlás Európa-bajnokságra. Az előzetesen leadott nevezések alapján erős mezőny várható, 42 ország 1560 sportolója lép ringbe illetve tatamira a győri Audi Arénában.

A Controll Sportegyesület három utánpótlás válogatottja: Pataki Barnabás (C2 -42 light), Koledics Dávid (C2 -63kg light, kick-light) és Nagy Dávid (C2 -52 kg light, kick-light) felkészülése rendben zajlott, az itthoni edzések mellett a júliusi mosonmagyaróvári light és kick-light alapozó edzőtáborban illetve augusztus 13-16-ig Vépen Dancsó Zoltán szakágvezető irányításával a light, kick-light központi utánpótlás válogatott edzőtáborban is elvégezték a kiírt edzésmunkát.

Képen balról-jobbra: Koledics Dávid, Pataki Barnabás, Nagy Dávid és edzőjük Dancsó Zoltán

A fizikális felkészítés utolsó lépéseit minden sportoló már a saját klubjában végzi és nem elhanyagolható a megfelelő mentális ráhangolódás sem, mivel várhatóan nehéz és szoros csatákra számíthatnak a versenyzők, ahol sokszor éppen az utóbbi lesz a döntő. A magyar csapat pénteken mérlegel, hétfőn pedig megkezdődnek az EB selejtező küzdelmei.

Az aktuális program az alábbi weboldalon lesz elérhető: https://www.sportdata.org/kickboxing/set-online/index.php

Élő közvetítés: https://www.wakolive.com/

Hajráá Magyarország, hajráá Controll!

Karlovac Open: Szmolek...

39 nemzet, 2206 nevezést adott le a február 14-16-ig megrendezett idei Karlovac Open Európa...

Boldog Karácsonyt Kívánunk!

A Controll Sportegyesület sportolói, edzői, vezetői nevében Békés, Boldog Karácsonyt kívánunk!

Városi Sportkarácsonyon...

Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata december 20-án a Városi Sportkarácsonyon jutalmazta...
Vissza a listaoldalra