Kezdő kick-box tanfolyam 8-10 éves korú gyermekeknek

A Kezdő Sulis Kick-box Tanfolyamot 8-10 éves korú gyermekeknek ajánljuk, akik érdeklődnek a küzdősportok iránt, de eddig nem volt lehetőségük vagy esetleg elég bátorságuk kipróbálni azokat. Most itt a lehetőség, hogy egy kezdő, limitált taglétszámú csoportban megismerkedjenek a kick-box alapjaival! Ha olyan mozgáslehetőséget keres gyermekének, amely arányosan fejleszti a fizikai képességeket, emellett kiemelten foglalkozik a mozgáskoordináció fejlesztésével, továbbá önfegyelemre, önuralomra is nevel, jó helyen jár!

Regisztrálja gyermekét a Kezdő Sulis Kick-box Tanfolyamra a http://kickboxszombathely.hu/kapcsolat/ menüpont kapcsolat felvételi űrlapján! Adja meg az elérhetőségeit illetve gyermeke nevét, életkorát, hogy fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot! Amennyiben egyéb kérdése merülne fel, hívjon minket a +36/30-243-30-70-es telefonszámon! Visszajelzésünket követően szeretettel várjuk gyermekét az október 03-án induló 12 alkalmas tanfolyamunkra.

A Kezdő Sulis Kick-box Tanfolyam célja a gyermekek alapszintű technikai képzése, kondicionális fejlesztése és nem utolsó sorban a sportág megszerettetése. A tanfolyam befejezése után továbblépési lehetőséget biztosítunk a Controll SE kick-box szakosztályának iskolás csoportjába.

Miért javasoljuk a Sulis Kick-box Tanfolyamot a kick-box sport iránt érdeklődő gyerekeknek?

A kezdő sportoló gyermekek fokozott odafigyelést igényelnek az alapok helyes elsajátításánál, ezért javasolt a képzést kisebb létszámú és azonos tudásszinten lévő sportolói csoportban megkezdeni. Megfelelő és kölcsönös figyelem mellett a gyermekek gyorsan elsajátítják az alapokat, amely az iskolás kick-box csoportba lépéshez szükséges, ahol a képzés szintje a gyermek jövőbeli céljaihoz igazítható, függetlenül attól, hogy szabadidő sportoló vagy versenysportoló kíván lenniJ. A tanfolyam programját a fentieknek megfelelően állítottuk össze.

Hol és mikor vannak az edzések?

Szombathelyen a Nárai utca 3. szám alatt található edzőteremben (udvari zöld épület I. emeletén) csütörtökönként 16.30-17.30-ig. A Kezdő Sulis Kick-box Tanfolyam október 03-december 19-ig tart. (Az épületbe a beengedés kapucsengővel történik.)

Milyen felszerelést, sportruházatot szükséges hozni?

Póló és kényelmes szabadidőnadrág, meleg időben rövidnadrág, papucs és ásványvíz, ami szükséges. (Később szorgalmazzuk az egységes klub póló és nadrág beszerzését.) Az edzéseken sportcipőre nincs szükség, mivel mezítláb vagyunk, hűvösebb időben zokni viselését ajánljuk. Az első néhány edzésre egyéb sportfelszerelést nem kell hozni. Néhány foglalkozás után, az edző javaslata alapján a boksz-kesztyű beszerezhető.

Milyen gyakorlatokra kell számítani a tanfolyamon?

Az alaptechnikák elsajátítása mellett sokoldalú képesség- és mozgáskoordináció fejlesztő, továbbá törzsizom erősítő gyakorlatok kerülnek előtérbe. Természetesen a foglalkozásokon a játékos feladatok és a küzdőjátékok is megfelelő szerephez jutnak. Az edzésprogramban nem szerepel test-test elleni küzdelem, ezért egyáltalán nem kell tartani attól, hogy a gyermek nagyobb veszélynek van kitéve, mint általában a szokásos mozgástevékenységei közben.

Az edzéseken részt vesznek szülők?

Tapasztalataink alapján szülői jelenlét hiányában a gyermekek figyelme sokkal inkább az edzésfeladatra koncentrált, ezáltal a tanulás gyorsabb tempóban haladhat és az edzésvezetés is gördülékenyebb. Edzések ideje alatt a szülők kint várakoznak az előtérben, vagy egyéb ügyeiket intézik.

Karlovac Open: Szmolek...

39 nemzet, 2206 nevezést adott le a február 14-16-ig megrendezett idei Karlovac Open Európa...

Boldog Karácsonyt Kívánunk!

A Controll Sportegyesület sportolói, edzői, vezetői nevében Békés, Boldog Karácsonyt kívánunk!

Városi Sportkarácsonyon...

Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata december 20-án a Városi Sportkarácsonyon jutalmazta...
Vissza a listaoldalra