Kezdő Sulis Kick-box 8-10 éveseknek

A Kezdő Sulis Kick-box Tanfolyamot azoknak a gyermekeknek ajánljuk, akik érdeklődnek a küzdősportok iránt, de eddig nem volt lehetőségük vagy esetleg elég bátorságuk kipróbálni azokat. Most itt az alkalom, hogy egy kezdő, limitált létszámú csoportban megismerkedjenek a kick-box alapjaival!

Ha olyan mozgáslehetőséget keres gyermekének, amely arányosan fejleszti a fizikai képességeket, emellett kiemelten foglalkozik a mozgáskoordináció fejlesztésével, továbbá önfegyelemre, önuralomra is nevel, jó helyen jár!

Regisztrálja gyermekét a 8 hetes Kezdő Sulis Kick-box Tanfolyamra a http://kickboxszombathely.hu/kapcsolat/ menüpont kapcsolat felvételi űrlapján! Adja meg az elérhetőségeit illetve gyermeke nevét, életkorát, hogy fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot vagy hívjon minket a +36/30-243-30-70-es telefonszámon! Visszajelzésünket követően szeretettel várjuk gyermekét a tanfolyamunkra.

A Kezdő Sulis Kick-box célja a gyermekek alapszintű technikai képzése, kondicionális fejlesztése és nem utolsó sorban a sportág megszerettetése. A tanfolyam befejezése után továbblépési lehetőséget biztosítunk a Controll SE kick-box szakosztályának iskolás csoportjába.

GYIK

Miért javasoljuk a Sulis Kick-box Tanfolyam elvégzését a kick-box sport iránt érdeklődő gyerekeknek?

A kezdő sportoló gyermekek fokozott odafigyelést igényelnek az alapok helyes elsajátításánál, ezért javasolt a képzést kisebb létszámú és azonos tudásszinten lévő sportolói csoportban megkezdeni. Megfelelő és kölcsönös figyelem mellett a gyermekek gyorsan elsajátítják az alapokat, amely az iskolás kick-box csoportba lépéshez szükséges, ahol a képzés szintje a gyermek jövőbeli céljaihoz igazítható, függetlenül attól, hogy szabadidő sportoló vagy versenysportoló kíván lenniJ. A tanfolyam 8 hetes programját a fentieknek megfelelően állítottuk össze.

Hol és mikor vannak az edzések?

Szombathelyen a Nárai utca 3. szám alatt található edzőteremben (udvari zöld épület I. emeletén) csütörtökönként 16.30-18.00-ig. A Kezdő Sulis Kick-box Tanfolyam szeptember 27- november 22-ig tart. (Az épületbe a beengedés kapucsengővel történik.)

Milyen felszerelést, sportruházatot szükséges hozni?

Fehér póló és kényelmes szabadidőnadrág, meleg időben rövidnadrág, papucs és ásványvíz, ami szükséges. (Később szorgalmazzuk az egységes klub póló és nadrág beszerzését.) Az edzéseken sportcipőre nincs szükség, mivel mezítláb vagyunk, hideg időben zokni viselését ajánljuk. Az első néhány edzésre egyéb sportfelszerelést nem kell hozni. Néhány foglalkozás után, az edző javaslata alapján a boksz-kesztyű beszerezhető.

Milyen gyakorlatokra kell számítani a tanfolyamon?

Az alaptechnikák elsajátítása mellett sokoldalú képesség- és mozgáskoordináció fejlesztő, továbbá törzsizom erősítő gyakorlatok kerülnek előtérbe. Természetesen a foglalkozásokon a játékos feladatok és a küzdőjátékok is megfelelő szerephez jutnak. Az edzésprogramban nem szerepel test-test elleni küzdelem, ezért egyáltalán nem kell tartani attól, hogy a gyermek nagyobb veszélynek van kitéve, mint általában a szokásos mozgástevékenységei közben.

Mi történik abban az esetben, ha kimarad egy-két foglalkozás?

Ha csak egy-két alkalom marad ki, az nem okoz problémát az előrehaladásban, mivel minden edzésen újra és újra előkerülnek az előző foglalkozásokon tanultak. Amennyiben ennél több edzést hagyott ki a gyermek, lehetőséget biztosítunk a következő tanfolyamon ezen alkalmak pótlására.

Az edzéseken bent tartózkodhatnak szülők?

Tapasztalataink alapján szülői jelenlét hiányában a gyermekek figyelme sokkal inkább az edzésfeladatra koncentrált, ezáltal a tanulás gyorsabb tempóban haladhat és az edzésvezetés is gördülékenyebb. Edzések ideje alatt a szülők kint várakoznak az előtérben, vagy egyéb ügyeiket intézik.

Utánpótlás Magyar...

Június 1-jén Dorogon- közel 400 nevezéssel- rendezték meg az Utánpótlás Kick-box Magyar...

Réka a vándorkupa...

Vándorkupa versenyünk 7. eredményhirdetése alapján a 12 éves Kiss Réka vihette haza 3 hétre a...

Ezüstök és bronzok a...

39 ország, 284 klub, 1661 versenyző részvételével 2019. május 17-19-ig Budapesten a BOK...
Vissza a listaoldalra