Kezdő sulis kick-box szeptember 7-től!

A Kezdő Sulis Kick-box edzéseket 7-12 éves korú gyermekeknek ajánljuk, akik érdeklődnek a küzdősportok iránt, de eddig még nem volt lehetőségük vagy esetleg elég bátorságuk kipróbálni azokat. Most Itt a lehetőség, hogy egy kezdő csoportban megismerkedjenek a kick-box alapjaival!

Ha olyan mozgáslehetőséget keres gyermekének, amely arányosan fejleszti a fizikai képességeket, emellett kiemelten foglalkozik a mozgáskoordináció fejlesztésével, továbbá önfegyelemre, önuralomra is nevel, jó helyen járJ!

Regisztrálja gyermekét Kezdő Sulis Kick-boxra http://kickboxszombathely.hu/kapcsolat/ menüpont kapcsolat felvételi űrlapján! Adja meg elérhetőségeit (e-mail cím, telefonszám), hogy fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot illetve gyermeke nevét és születési dátumát. Amennyiben egyéb kérdése merülne fel, hívjon minket a +36/20-458-27-67-es telefonszámon!

A Kezdő Sulis Kick-box edzések célja a gyermekek alapszintű technikai képzése, kondicionális fejlesztése és nem utolsó sorban a sportág megszerettetése. Az alapok elsajátítása után továbblépési lehetőséget biztosítunk a Controll SE kick-box szakosztályának haladó sulis csoportjába.

Miért javasoljuk a Controll SE Kezdő Sulis Kick-box csoportját a kick-box sport iránt érdeklődő gyerekeknek?

A kezdő sportoló gyermekek fokozott odafigyelést igényelnek az alapok helyes elsajátításánál, ezért javasolt a képzést azonos tudásszinten lévő sportolók között megkezdeni. Megfelelő és kölcsönös figyelem mellett a gyermekek gyorsabban elsajátítják az alapokat, amely a haladó sulis kick-box csoportba lépéshez szükséges, ahol a képzés szintje a gyermek jövőbeli céljaihoz igazítható, függetlenül attól, hogy szabadidő sportoló vagy versenysportoló kíván lenniJ.

Hol és mikor vannak az edzések?

Szombathelyen a Rumi út 10. szám alatt található Controll Kick-box Gym-ben kedden 17.00-18.15-ig, csütörtökön 16.30-17.45-ig. Kezdés: 2021. szeptember 07. kedd.

Milyen felszerelést, sportruházatot szükséges hozni?

A kezdéshez póló és kényelmes szabadidőnadrág, papucs és ásványvíz, ami szükséges. (Később szorgalmazzuk az egységes klub póló és nadrág beszerzését.) Az edzéseken sportcipőre nincs szükség, mivel mezítláb vagyunk. Az első néhány edzésre egyéb sportfelszerelést nem kell hozni. Néhány foglalkozás után, az edző javaslata alapján a bandázs és a box-kesztyű megvásárolható.

Milyen gyakorlatokra kell számítani?

Az alaptechnikák elsajátítása mellett sokoldalú képesség- és mozgáskoordináció fejlesztő, továbbá törzsizom erősítő gyakorlatok kerülnek előtérbe. Természetesen a foglalkozásokon a játékos feladatok és a küzdőjátékok is megfelelő szerephez jutnak. A kezdő edzéseken -  amíg a megfelelő technikai tudást nem sajátítják el a gyerekek - nem szerepel test-test elleni küzdelem, ezért egyáltalán nem kell tartani attól, hogy a gyermek nagyobb veszélynek van kitéve, mint általában a szokásos mozgástevékenységei közben.

Az edzéseken részt vesznek szülők?

Tapasztalataink alapján szülői jelenlét hiányában a gyermekek figyelme sokkal inkább az edzésfeladatra koncentrált, ezáltal a tanulás gyorsabb tempóban haladhat és az edzésvezetés is gördülékenyebb. Edzések ideje alatt a szülők kint várakozhatnak az edzőterem előtti előtérben, vagy egyéb ügyeiket intézhetik.

Ovis kick-box indul...

Kick-box edzésünket 5 éves kortól ajánljuk elsősorban aktív, örökmozgó óvodás fiúknak és...

Kezdő sulis kick-box...

A Kezdő Sulis Kick-box edzéseket 7-12 éves korú gyermekeknek ajánljuk, akik érdeklődnek a...

7 Controllos arany a...

A kick-box sportágat a Nemzetközi Olimpiai Bizottság hivatalosan elismerte, Magyarországon pedig...
Vissza a listaoldalra