Kezdő sulis kick-box tanfolyam indul január 9-én!

A Kezdő Sulis Kick-box Tanfolyamot 8-10 éves korú gyermekeknek ajánljuk, akik érdeklődnek a küzdősportok iránt, de eddig még nem volt lehetőségük vagy esetleg elég bátorságuk kipróbálni azokat. Most Itt a lehetőség, hogy egy kezdő, limitált taglétszámú csoportban megismerkedjenek a kick-box alapjaival! Ha olyan mozgáslehetőséget keres gyermekének, amely arányosan fejleszti a fizikai képességeket, emellett kiemelten foglalkozik a mozgáskoordináció fejlesztésével, továbbá önfegyelemre, önuralomra is nevel, jó helyen jár!

Regisztrálja gyermekét a Kezdő Sulis Kick-box Tanfolyamra a http://kickboxszombathely.hu/kapcsolat/ menüpont kapcsolat felvételi űrlapján! Adja meg elérhetőségeit illetve gyermeke nevét, életkorát, hogy fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot! Amennyiben egyéb kérdése merülne fel, hívjon minket a +36/30-243-30-70-es telefonszámon! Visszajelzésünket követően szeretettel várjuk gyermekét január 9-én kezdődő, 12 alkalmas tanfolyamunkra!

A Kezdő Sulis Kick-box Tanfolyam célja a gyermekek alapszintű technikai képzése, kondicionális fejlesztése és nem utolsó sorban a sportág megszerettetése. A tanfolyam befejezése után továbblépési lehetőséget biztosítunk a Controll SE kick-box szakosztályának haladó iskolás csoportjába.

Miért javasoljuk a a Kezdő Sulis Kick-box Tanfolyamot a kick-box sport iránt érdeklődő gyerekeknek?

A kezdő sportoló gyermekek fokozott odafigyelést igényelnek az alapok helyes elsajátításánál, ezért javasolt a képzést kisebb létszámú és azonos tudásszinten lévő sportolók között megkezdeni. Megfelelő és kölcsönös figyelem mellett a gyermekek gyorsan elsajátítják az alapokat, amely az iskolás kick-box csoportba lépéshez szükséges, ahol a képzés szintje a gyermek jövőbeli céljaihoz igazítható, függetlenül attól, hogy szabadidő sportoló vagy versenysportoló kíván lenniJ. A tanfolyam programját a fentieknek megfelelően állítottuk össze.

Hol és mikor vannak az edzések?

Szombathelyen a Nárai utca 3. szám alatt található edzőteremben (udvari zöld épület I. emeletén) csütörtökönként 16.30-17.30-ig. A Kezdő Sulis Kick-box Tanfolyam január 9-től március 26-ig tart. (Az épületbe a beengedés kapucsengővel történik.)

Milyen felszerelés, sportruházat szükséges?

Póló és kényelmes szabadidőnadrág, papucs és ásványvíz, ami szükséges. (Később szorgalmazzuk az egységes klub póló és nadrág beszerzését.) Az edzéseken sportcipőre nincs szükség, mivel mezítláb vagyunk, hűvösebb időben zokni viselését ajánljuk. Az első néhány edzésre egyéb sportfelszerelést nem kell hozni. Néhány foglalkozás után, az edző javaslata alapján a boksz-kesztyű beszerezhető.

Milyen gyakorlatokra kell számítani a tanfolyamon?

Az alaptechnikák elsajátítása mellett sokoldalú képesség- és mozgáskoordináció fejlesztő, továbbá törzsizom erősítő gyakorlatok kerülnek előtérbe. Természetesen a foglalkozásokon a játékos feladatok és a küzdőjátékok is megfelelő szerephez jutnak. Az edzésprogramban nem szerepel test-test elleni küzdelem, ezért egyáltalán nem kell tartani attól, hogy a gyermek nagyobb veszélynek van kitéve, mint általában a szokásos mozgástevékenységei közben.

Az edzéseken részt vesznek szülők?

Tapasztalataink alapján szülői jelenlét hiányában a gyermekek figyelme sokkal inkább az edzésfeladatra koncentrált, ezáltal a tanulás gyorsabb tempóban haladhat és az edzésvezetés is gördülékenyebb. Edzések ideje alatt a szülők kint várakoznak az előtérben, vagy egyéb ügyeiket intézik.

Ovis kick-box indul...

Kick-box edzésünket 5 éves kortól ajánljuk elsősorban aktív, örökmozgó óvodás fiúknak és...

Kezdő sulis kick-box...

A Kezdő Sulis Kick-box edzéseket 7-12 éves korú gyermekeknek ajánljuk, akik érdeklődnek a...

7 Controllos arany a...

A kick-box sportágat a Nemzetközi Olimpiai Bizottság hivatalosan elismerte, Magyarországon pedig...
Vissza a listaoldalra