Kick-box Világbajnokság: Irány Antalya

2019 év utolsó nagy jelentőségű kick-box versenyére kerül sor a törökországi Antalyában november 23-december 01-ig, amelyen a kick-light válogatott tagjaként részt vesz a Controll SE újdonsült világbajnoki ezüstérmese Szmolek Emánuel 84 kg-ban illetve klubedzője és a kick-light szakág vezetője Dancsó Zoltán.

Ezúttal a WAKO kick-box világszövetség Point-fighting, Kick-light, Full-contact és Formagyakorlat Világbajnokságát rendezik meg a török üdülővárosban. A versenyre 66 nemzet 702 sportolója küldte el nevezését. Dunavarsányban edzőtáborozó kick-light magyar válogatott kemény edzéseken van túl, az utolsó itthon töltött napokon a válogatottak saját klubjukban fejezik be a felkészülést.

A világbajnokság valószínűleg az utolsó a tervek szerint, amit bontva két időpontban, két helyszínen rendeznek meg, a jövőben egy nagy monstre verseny dönt majd a tervek szerint az EB, VB érmekről.
November 23-án szombaton és 24-én vasárnap érkeznek a csapatok, s mérlegelnek. November 25-én hétfőn tartják a versenybírók eligazítását, az ország vezetőinek a fogadását és a sok mindent eldöntő sorsolást.
November 26-án kedden 10.00 -11.00 között rendezik meg a megnyitó ünnepségeket. A török szövetséget a látványra való kiemelt törekvés jellemzi, így biztosan most is szép ceremónia várható. A megnyitó után elkezdődnek a küzdelmi versenyek selejtezői. November 29-én befejeződnek a selejtezők, és még aznap sor kerül a döntők egy részére, illetve másnap 30-án a döntők másik részével és a Sayonara party-val zárul a törökországi világbajnokság.

Kezdő sulis kick-box...

A Kezdő Sulis Kick-box Tanfolyamot 8-10 éves korú gyermekeknek ajánljuk, akik érdeklődnek a...

Kick-box Világbajnokság:...

2019 év utolsó nagy jelentőségű kick-box versenyére kerül sor a törökországi Antalyában november...

Szmolek Emánuel...

A szombathelyi Controll Se 19 éves versenyzője Szmolek Emánuel világbajnoki ezüstérmes lett...
Vissza a listaoldalra