Master-class EB ezüst és bronz!

2018. október 13-21-ig Szlovákia fővárosában, Pozsonyban rendezték meg a WAKO kick-box világszövetség kick-light, K-1 és low-kick Európa-bajnokságát.
Idén, a régi, kialakult gyakorlatnak megfelelően ketté osztják a felnőtt Európa-bajnokságot, a másik EB-t, ahol a full-contact, a point-fighting, a light-contact és a formagyakorlat versenyszámokra kerül sor, november 17 és 25 között a szlovéniai Mariborban rendezik majd meg.
A szombathelyi Controll Sportegyesületből master class -63 kg-ban Bertalan Gábor Péter és master class -74kg-ban Bárdosi Sándor Ferenc lépett tatamira. Bertalan Gábor Péter a döntőben egy kellemetlen stílusú német ellenféllel küzdött, és ezüstéremmel zárt. Bárdosi Sándor Ferenc az elődöntőben észt versenyzővel küzdött meg a döntőbe jutásért, aki nagyobb hajrával kezdett. Előnyét a 2. menetben már nem tudta ledolgozni Sándor, így 3. helyen zárt. Dancsó Zoltán a Szövetség light-contact és kick-light szakág vezetője büszke a master-class korosztályban megszerzett két szombathelyi Európa-bajnoki éremre!
 

Utánpótlás Magyar...

Június 1-jén Dorogon- közel 400 nevezéssel- rendezték meg az Utánpótlás Kick-box Magyar...

Réka a vándorkupa...

Vándorkupa versenyünk 7. eredményhirdetése alapján a 12 éves Kiss Réka vihette haza 3 hétre a...

Ezüstök és bronzok a...

39 ország, 284 klub, 1661 versenyző részvételével 2019. május 17-19-ig Budapesten a BOK...
Vissza a listaoldalra