Master-class EB ezüst és bronz!

2018. október 13-21-ig Szlovákia fővárosában, Pozsonyban rendezték meg a WAKO kick-box világszövetség kick-light, K-1 és low-kick Európa-bajnokságát.
Idén, a régi, kialakult gyakorlatnak megfelelően ketté osztják a felnőtt Európa-bajnokságot, a másik EB-t, ahol a full-contact, a point-fighting, a light-contact és a formagyakorlat versenyszámokra kerül sor, november 17 és 25 között a szlovéniai Mariborban rendezik majd meg.
A szombathelyi Controll Sportegyesületből master class -63 kg-ban Bertalan Gábor Péter és master class -74kg-ban Bárdosi Sándor Ferenc lépett tatamira. Bertalan Gábor Péter a döntőben egy kellemetlen stílusú német ellenféllel küzdött, és ezüstéremmel zárt. Bárdosi Sándor Ferenc az elődöntőben észt versenyzővel küzdött meg a döntőbe jutásért, aki nagyobb hajrával kezdett. Előnyét a 2. menetben már nem tudta ledolgozni Sándor, így 3. helyen zárt. Dancsó Zoltán a Szövetség light-contact és kick-light szakág vezetője büszke a master-class korosztályban megszerzett két szombathelyi Európa-bajnoki éremre!
 

Dancsó "Kicsi"...

A Controll SE 6-szoros kick-box világbajnoka, Dancsó Zoltán bravúrral tért vissza a tatamira!...

Gyakorló küzdelmi edzésen...

Nyergesújfalu, Szombathely után február 23-án az Esztergomi Kick-box SE szervezésével...

Utánpótlás és felnőtt...

7 ország közel 1000 nevezésével február 15-17ig Pozsonyban kerül megrendezésre a Slovak Open.
Vissza a listaoldalra