Németh Zoé a győztese a vándorkupa verseny 2. fordulójának

A szeptemberben 10 éves Zoé, ikertestvérével Alexel 5 évvel ezelőtt kezdte a kick-boxot az egyesület ovis csoportjában. Bátyja a 13 éves Kristóf már a juniorok között edz, eredményes utánpótlás versenyző. Időközben a három testvér mellett a szülők is kedvet kaptak a sportághoz, így mára Zoé családja egy igazi kick-boxos famíliának mondhatja magát:)!

Zoé kedvence gyakorlata az edzéseken az un. hármas gyakorlat (amikor három fős csoportokban küzdőmozgásban gyakoroljuk a technikákat illetve a támadó-kontra gyakorlatokat).

Édesanyja elmondása szerint Zoé mindig boldogan megy az edzésekre, és sok barátot szerzett. A tanulmányi eredménye is sokat javult, igazi küzdő. Azt viszont még nem tudja, mi szeretne lenni ha felnőtt lesz, egy biztos matek tanár nem:)!

Zoé nagyon fegyelmezett az edzéseken, becsületesen hajtja végre a gyakorlatokat /Ő az a sportoló, aki akkor is ugyanolyan lendülettel dolgozik, amikor éppen nem rá figyel az edző:)/. Szorgalmának is köszönhetően az elmúlt fél évben technikailag kimagaslóan sokat fejlődött. Nagyon büszke a versenyző bátyjára, aki igazi példakép is a számára!

Gratulálunk Zoénak!

A vándorkupaverseny következő fordulója: február 28.

Szeptember 26-án Fazekas...

13. alkalommal hirdettünk vándorkupa győztest az iskolás kick-box csoportból, ezúttal Fazekas...

Kezdő kick-box tanfolyam...

A Kezdő Sulis Kick-box Tanfolyamot 8-10 éves korú gyermekeknek ajánljuk, akik érdeklődnek a...

Három Controll-os versenyző...

A Controll Se szervezésével szeptember 14-én Szombathelyen az ELTE –Savaria Egyetemi Központ...
Vissza a listaoldalra