Utánpótlás Magyar Bajnokság:3 arany, 7 ezüst, 6 bronz!

Június 1-jén Dorogon- közel 400 nevezéssel- rendezték meg az Utánpótlás Kick-box Magyar Bajnokságot, amelynek tétje az augusztusban Győrben megrendezésre kerülő Európa-bajnokságra történő kvalifikáció volt, ugyanis a ranglista első helyezettje mellett a kategória aktuális magyar bajnoka vehet csak részt az idei hazai rendezésű kontinenstornán. A szombathelyi Controll SE 9 versenyzője lépett tatamira Dorogon, akik összesen 3 arany, 7 ezüst, 6 bronzérmet szereztek.
Marton Klára iskolás csoportjából Németh Zoé, Németh Alex gyermek korosztályban, míg Kovács Sára Kata, és Nagy Martina kadett 1 korcsoportban első magyar bajnokságán szerepelt, mindannyian éremmel térhettek haza. A versenyen nyújtott teljesítményük és hozzáállásuk jó előremutató az egyesület utánpótlását tekintve.
Dancsó Zoltán által indított kadett 2, junior csapatból Ersing András magabiztos versenyzéssel-, ahogy a diákolimpián is- két aranyat zsebelt be kadett 2 +47kg-ban, amelyet kimagasló fizikális fölényének is köszönhet.
Pataki Barnabás és Németh Kristóf kadett 2 korosztályban, ugyanabban a súlycsoportban versenyzett az elmúlt félév során, a magyar bajnokságon -42 kg-ban csak az aktuális magyar bajnok, válogatott fiú ellen veszítettek. Kristóf lemaradt a válogatottságról, Barnabás viszont light-contactban szerzett kvalifikációt. 
Nagy Dávid C2 -52kg-ban mindkét szabályrendszerben válogatott versenyzőként érkezett a magyar bajnokságra és bizonyította, hogy idén is ott a helye a válogatottban. Light-contactban aranyat, kick-lightban bronzérmet szerzett.
Süle László idén a diákolimpián kezdett versenyezni, fejlődése töretlen. Rutintalansága ellenére junior -79kg-ban egy ezüst és egy bronzérmet szerzett.
 
 
Magyar Bajnokok: Ersing András C1 +47 kg light-contact, kick-light; Nagy Dávid C2 -52 kg light-contact
 
Eredmények:
Németh Zoé gyermek point-fighting 27 kg 2. 
Németh Alex gyermek point-fighting 30 kg 2. 
Kovács Sára Kata C1 -37 kg LC 2., KL 3.
Nagy Martina C1 -37kg LC 3., KL 2.
Ersing András C1 +47kg LC 1., KL 1.
Pataki Barnabás C2 -42kg LC 2. KL 2.
Németh Kristóf C2 -42kg LC 3. KL 3. 
Nagy Dávid C2 -52kg LC 1., KL 3.
Süle László Junior -79kg LC 3. KL2.
 
 


Kapcsolódó galéria

Utánpótlás Magyar...

Június 1-jén Dorogon- közel 400 nevezéssel- rendezték meg az Utánpótlás Kick-box Magyar...

Réka a vándorkupa...

Vándorkupa versenyünk 7. eredményhirdetése alapján a 12 éves Kiss Réka vihette haza 3 hétre a...

Ezüstök és bronzok a...

39 ország, 284 klub, 1661 versenyző részvételével 2019. május 17-19-ig Budapesten a BOK...
Vissza a listaoldalra